Športno društvo HERKUL

Ideja za nastanek društva se je snovala že od odprtja fitnes centra na novi lokaciji, saj je naša želja, da šport in rekreacijo predstavimo in ponudimo čim širši populaciji, tako mladini, ki se s športom šele spoznava, kot starejšim, ki ga vključujejo v svoje dneve kot obliko sprostitve in rekreacije.

Društvo združuje ekipo strokovnih usposobljenih vaditeljev in trenerjev, ki spodbujajo razvoj športa tako na profesionalni, kot rekreativni ravni in strokovnih sodelavcev, ki s svojim znanjem in idejami skrbijo za kvalitetne in poučne vsebine, ter dogodke.

Prizadevamo si za popularizacijo športa in rekreacije, ter aktivnega preživljanja prostega časa. Poleg športa želimo predstaviti tudi pomen zdrave prehrane, ki skupaj z redno fizično aktivnostjo pripomore k boljšemu psiho-fizičnemu počutju, kar je v današnjem tempu še posebej pomembno za opravljanje vsakdanjih obveznosti.

Zakaj se včlaniti?

Za vas pripravljamo pestro izbiro aktivnosti in dogodkov, kot so predavanja, treningi z gostujočimi trenerji, pikniki, pohodi …

Z društvom želimo ustvariti tudi sodelovanje med podjetji in posamezniki s podobno ideologijo v naši dolini, zato smo za vsa pripravili cel kup ugodnosti tudi pri naših partnerjih.

Članarina?

Znesek članarine znaša 30 € v zameno za to pa ste celo leto deležni popustov in brezplačnih oz. cenejših dogodkov pri nas in naših partnerjih.

  • VSEM ČLANOM NUDIMO 10% POPUST NA VSE IZDELKE V HERKUL KOROŠKA – TRGOVINA IN FITNES

Popusti pri naših partnerjih:

  • 10% popusta na masaže pri Masaže Peter
  • 10% na vso hrano in pijačo v Piceriji CosaNostra
  • 10% na vso hrano in pijačo v Restavraciji Korošica
  • 10% popusta na vse storitve v lepotnem salonu Lili Lashes
  • 10% popust na vse storitve brazilske maderoterapije pri Lorem, Mihaela Vogrin s.p.

*Pri vpisu v društvo prejmete člansko kartico, ki je skupaj z osebni dokumentom podlaga za koriščenje društvenih popustov! Na koriščenje popusta je potrebno opozoriti pred izdajo računa, kasnejše reklamacije niso možne.

Želite postati član?

Pišite nam.