Trenerji - Rok

Spoznajmo se
Rok

Rok


Lahko bi rekli, da me šport v vseh oblikah spremlja že od otroštva – od treniranja smučanja, igranja košarke. Kasneje me je pot zanesla k treningom Kung FU-ja, boksa in nenazadnje do fitnesa. Aktivno sem se z boksom ukvarjal več let in se udeležil številnih mednarodnih tekmovanj v Sloveniji, Italiji, Bosni ter Avstriji. Tekom intenzivnega treniranja sem imel sparinge z najboljšimi bokserji, med njimi tudi z Dejanom Zavcem.

Skozi leta intenzivnega treniranja sem pridobil potrebno znanje in izkušnje za vodenje treningov. S Katarino skupaj usklajujeva znanje, načrtujeva treninge in se po najboljših močeh poskušava prilagoditi vsakemu posamezniku posebej, za nama so številne uspešne zgodbe zadovoljnih strank.

Vseskozi se udeležujeva seminarjev tako v Sloveniji kot tudi v tujini, in s tem nadgrajujeva svoje znanje. Znanje sva nadgradila tudi z obiskom Gold`s GYM-a, v Kaliforniji, ZDA, kjer sva dobila dodatne ideje za postavitev našega GYM-a in spoznala veliko pomembnih ljudi, ki so vpeti v svet fitnesa.

Izobraževanja:

• Seminar olimpijskega dvigovanja uteži Evolucija gym

Kontakt

Pošljite nam vaše vprašanje preko spodnjega kontaktnega obrazca.