Herkul trening – CROSS FITNESS

Class / Gibljivost, Hitrost, Vzdržljivost

O HERKUL TRENINGU – CROSS FITNESS

Cross fitnes – funkcionalni treningi je vadba, ki vključuje elemente vzdržljivostnega treninga, obvladovanja lastne telesne teže in dviganja uteži. Treningi so sestavljeni iz vaj za moč in kondicijo.

Treninge sestavljajo elementi visoko intenzivnega intervalnega treninga, crossfita, pri treningih se uporabljajo tudi  kettlebelli, sand bagi, ski erg, veslač, air bike, stimulator teka na smučeh, steza na lasten pogon … Vadba je sestavljena iz gibov, ki nas pripravijo na izzive, s katerimi se srečujemo vsak dan. Treningi so zelo raznoliki in pestri, elementi pa se povezujejo na različne načine. Posledično vsak trening prinaša nov izziv.

Vaje so vedno sestavljene in prilagojene sposobnostim posameznika, trener med uro skrbi za pravilno izvedbo vaj in motivacijo. Napredek v cross fitnesu je lahko merljiv, zato čez čas nekatere treninge ponovimo in primerjamo osvojene čase oz. ponovitve.

 

Trening v skupini ponuja dodaten zagon, saj hitrejši spodbujajo počasnejše, hkrati pa nam pomaga, da ne odnehamo, ko postane težko.

______

TERMINI:

PONEDELJEK 20.00 – 21.00

SREDA 20.00 – 21.00

Rezerviraj svoj trening

Pošljite nam svoje podatke in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali in se dogovorili za datum in uro vašega treninga! Pridružite se nam!

    Izberite termin, ki ga želite rezervirati

    Strinjam se s pogoji poslovanja.