Mnenja naših strank

Maja Kašnik Kolerič

Na kratko… Samo z eno samo besedo. SuperMegaŠponZakonOdlicnatrenerjaOdlicnaekipa,Fenomenalnovzdusje,Zakon. Sami presezki. Ce ne, ne bi bila toliko pri vas.

30. septembra, 2019

Maruša Stermec

Meni osebno veliko pomeni to, da ne delate razlik in si vzamete čas za vsakega in mi svetujete, kaj lahko še izboljšam, me zelo motivirate. Tudi, ko sem imela občutek, da ne zmorem več, me Katarina pripravi, da kvalitetno oddelam trening in sem na koncu še zadovoljnejša, da mi je uspelo. Bolj sem zadovoljna tudi sama s sabo, da mi je to uspelo in da napredujem in imam vedno boljši način življenja. Prav tako pa se tudi vama z Rokom vidi, da pri spodbujanju drugih v bolj zdrav način življenja res uživata. Všeč mi je tudi to, da je Herkul tak krog ljudi, kjer se lahko počutiš res domače in, če pustiš, je lahko to tvoj drug dom.

3. septembra, 2019

Peter Čebulj

Zakaj Herkul gym?
Fitnes je itak top, Katarina in Rok pa s svojo energijo in željo do dela ter prijaznostjo do strank samo še pika na i. Tako da je vprašanje, kam trenirati, le retorično vprašanje.

3. septembra, 2019

Vesna Bukovec

Fitnes Herkul Gym je top! Urejen prostor, prijetno vzdušje in super ekipa. Če bi me vprašali, zakaj rada treniram tukaj, bi izpostavila predvsem to, da v Herkulu nismo samo znanci, ki treniramo skupaj, ampak so se med nami stkale prijateljske vezi, kar pa ti seveda daje še večjo motivacijo in zagon za trening.
Pogrešala vas bom! Herkul do Tokia!

3. septembra, 2019

Andreja Močilnik

Zakaj rada obiskujem Fitnes Herkul. Definitivno kot prvo zaradi vzdušja. Človek se tu počuti domače, zaradi spoznavanja novih ljudi, motivacije, ki jo dobim od vaju z Rokom in prav tako od ostalih sotrpink, predvsem na boksu … Enostavno sem spoznala, da ne morem več brez vas … kar se tiče samega objekta je prej bil top, zdaj pa človek ostane brez besed … Katarina in Rok, kapo dol in veliko uspehov vama želim!

3. septembra, 2019

Sara Jakop

Pri vas rada treniram, ker je kolektiv super prijazen, strokoven. Vsi so vedno pripravljeni pomagati in svetovati glede treninga in prehrane. Vzdušje je prijetno in prijateljsko, fitnes naprave pa sodobne in raznolike. Poleg vsega tega ste moja velika motivacija. Sprememba ni opazna samo na telesu, ampak tudi na počutju.

3. septembra, 2019

Mojca Koren

Najboljši fitnes, super trenerja in svetovalca (Rok in Katarina) ter noro vzdušje, ko treniramo … da o novih poznanstvih in prijateljstvu sploh ne govorim ! Enostavno najboljši Herkul.

3. septembra, 2019

Alja Medici PL

Gym v pravem pomenu besede, kajti zajemate precej širok spekter ponudbe z ozirom na kompaktnost prostora. Izjemen fitnes, ki poleg klasičnega pojmovanja fitnesa nudi tudi različne oblike vadbe raznoliki demografiki; od popolnih začetnikov do profesionalnih športnikov; tudi z opremo za specifične discipline, ki temeljijo na principih treninga moči (crossfit, weightlifting, powerlifting, možnost vadbe z lastno težo z uporabo bodisi trx trakov bodisi gimnastičnih krogov, vodene vadbe, boks ipd.).

3. septembra, 2019

Anita Potočnik

Katarina, vedno, ko se vzpenjam na kakšen vrh gore, se v mislih zahvaljujem tebi, ko si mi kot osebna trenerka zelo veliko pomagala pri mojih težavah s hrbtenico. Danes imam s tvojo pomočjo okrepljeno hrbtenico, sem brez bolečin in počutim se čudovito. HVALA Katarina.

3. septembra, 2019

Nataša Pustoslemšek

Za vadbo z osebnim trenerjem sem se odločila, ker sem si zaželela spremeniti  življenjski slog. Takšna vadba ni samo najbolj učinkovita, ampak tudi najbolj varna. Pod vodstvom Katarine in Roka združujem prijetno s koristnim, oddelamo trening, po tem se neizmerno zabavamo ter sklenemo številna nova prijateljstva!

3. septembra, 2019

Petra A. Fužir

Ko sem prvič stopila v Herkul, sem tja šla z enim velikim cmokom v grlu. Želela sem nekaj narediti zase in za svoje zdravje. Ko sem prvič videla Katarino, so se vsi moji strahovi razblinili. Tisti občutek, ki mi ga je dala, ne znam ga opisati, ampak počutila sem se super. Polna zagona sem začela trenirati. Bili so vzponi in padci. V Herkulu treniram od prvega dne odkar je odprl svoja vrata. Tukaj smo vsi eno, tukaj se rojevajo nova prijateljstva, tukaj ni važno, kdo in kaj si, tukaj si sprejet. Katarina in Rok sta naša motivatorja, trenerja – vedno tu za nas. Vedno pripravljena pomagati s treningi, nasveti. Tudi ko mi ni šlo, nista obupala nad mano, temveč sta me in me še vzpodbujata. Enostavno, ko postaneš Herkul, ostaneš Herkul za vedno. Zasvoji te ta domačnost, prijaznost, strokovnost in najboljši ljudje z najboljšima “leaderjema”. Herkul je zakon. <3 <3 <3

3. septembra, 2019

Sandra Hladnik

Zakaj trenirat v Herkul fitnesu? Sem ena izmed prvih obiskovalk Herkula in še vedno z veseljem grem tja. Sprva je bil samo fitnes kot fitnes in jaz z željo po zmanjšanju kilogramov, ampak Herkul je več – tu ni razlik med ljudmi, tu ne gledajo, kaj si, kdo si, od kod si … enostavno te sprejmejo nasmejani s pozitivo in najboljšima in srčnima trenerjema. Pomagajo ti skozi vsako težavo – ali je to hujšanje ali je to kondicija ali je to preoblikovanje telesa, skratka tam so za nas in brez predsodkov. Kar pa je najboljše, je to, da smo kot družina – si pomagamo med seboj, se spoštujemo, ne žalimo, ampak drug drugega spodbujamo! Katarini in Roku pa kapo dol! Za vsakega najdeta čas za svetovanje, pomoč in prijateljstvo, ki se gradi med nami! Skratka najboljši so, ker so to, kar so in ne samo en fitnes na KOROŠKEM!!! 

3. septembra, 2019

Uroš Kotnik

Najbolj všeč mi je dostopna lokacija, prijetno vzdušje, tako med obiskovalci kot tudi celotno ekipo in prostornost ter vsestranska opremljenost fitnesa, v katerem lahko odličen trening oddela prav vsak – bodisi začetnik/rekreativec bodisi profesionalni športnik. Aja, in seveda celostna ponudba prehranskih dodatkov, opreme in pripomočkov za vadbo z utežmi ter ostale športe. 🙂

3. septembra, 2019

Aleš Kajzer

Borilni športi me že od nekdaj veselijo in ko sem izvedel, da imate pri vas tudi boks, se mi je samo nasmejalo. Seveda na treningih ni samo boks, ampak tudi funkcionalna vadba … In to še vse skupaj naredi top trening. Trenirati je bilo fajn že v starem gymu, sedaj ko je pa novi, je pa fantastično. Ampak kot pravijo za vse ostalo poskrbi Mastercard, to ni res, za vse ostalo poskrbita Katarina in naš coach Rok.

3. septembra, 2019

Neja Janet

V Herkulu rada treniram, ker to ni le fitnes, pač pa veliko več. Predvsem dobro vzdušje med vadečimi, ter podpora, pomoč in motivacija s strani Roka in Katarine. To zgodbo peljeta s srcem, tam sta v prvi vrsti zase, ker jima je njuno delo všeč in ga dojemata kot poslanstvo, saj vplivata na kakovost življenja ljudi, kar šteje največ. Všeč mi je, ker fitnes vadbe ne dojemata le skozi napredek, ki je viden na telesu, pač pa se zavedata, da ga je možno izmeriti tudi skozi počutje in vsesplošno zdravje strank. Hvala Herkul team, še pridem!

3. septembra, 2019
Prikaži več

Zaupajte nam vaše mnenje

Vaše mnenje bo posredovano na naš mail in nato objavljeno na tej strani.
Hvala za vašo iskrenost!