Herkul team

Herkul team

Spoznajte ekipo, ki skrbi za vas
Katarina

Katarina


Sem ponosna mamica in aktivna športnica, katere življenje je že od mladih nog ovito v šport. Na kratko bi lahko rekla, da obožujem delo, ki ga opravljam.

Zelo rada delam z ljudmi, iščem rešitve, kako izboljšati zdravje in počutje posameznikov, spremljam njihove navade in jim s svojim znanjem, ter izkušnjami pomagam priti do želenih rezultatov in kakovostnejšega načina življenja. Z osebnim trenerstvom in s tem povezanim prehranskim svetovanjem se ukvarjam več kot 5 let.

Individualni pristop in posluh za vsakega posameznika sta zame na prvem mestu. Želim si, da spoznate čudovit svet zdravega načina življenja, v katerega je vpeta zdrava prehrana in redna športna aktivnost, način življenja, ki vam ne bo muka, ampak v užitek.

Licence in izobraževanja:

• 2. stopnja usposobljenosti - Evropska licenca - AFP trener,

• Mednarodna bodybuilding in fitness zveza – Certified personal fitness

• Mednarodna bodybuilding in fitness zveza – Certified bodybuilding trainer

• Magistrski študij o prehrani – varnost hrane v prehrambeni verigi, Maribor
Rok

Rok


Lahko bi rekli, da me šport v vseh oblikah spremlja že od otroštva – od treniranja smučanja, igranja košarke. Kasneje me je pot zanesla k treningom Kung FU-ja, boksa in nenazadnje do fitnesa. Aktivno sem se z boksom ukvarjal več let in se udeležil številnih mednarodnih tekmovanj v Sloveniji, Italiji, Bosni ter Avstriji. Tekom intenzivnega treniranja sem imel sparinge z najboljšimi bokserji, med njimi tudi z Dejanom Zavcem.

Skozi leta intenzivnega treniranja sem pridobil potrebno znanje in izkušnje za vodenje treningov. S Katarino skupaj usklajujeva znanje, načrtujeva treninge in se po najboljših močeh poskušava prilagoditi vsakemu posamezniku posebej, za nama so številne uspešne zgodbe zadovoljnih strank.

Vseskozi se udeležujeva seminarjev tako v Sloveniji kot tudi v tujini, in s tem nadgrajujeva svoje znanje. Znanje sva nadgradila tudi z obiskom Gold`s GYM-a, v Kaliforniji, ZDA, kjer sva dobila dodatne ideje za postavitev našega GYM-a in spoznala veliko pomembnih ljudi, ki so vpeti v svet fitnesa.

Izobraževanja:

• Seminar olimpijskega dvigovanja uteži Evolucija gym
Jure

Jure


S športom sem se prvič resneje srečal pri judu. Kasneje sem treniral boks, kick boks in ne nazadnje končal pri treniranju mešanih borilnih veščin, kjer sem požel svoje največje uspehe. Leta 2006 sem postal VICE evropski prvak v Sambo Combat. Leta 2009 sem osvojil tretje mesto na svetovnem prvenstvu Sambo Combat in tako tudi prejel srebrno plaketo olimpijskega komiteja Slovenije. Bil sem tudi trikratni državni prvak v športnem Sambo.

Moje trenerske izkušnje so zelo bogate. Vzgojil sem številne dobre boksarje, ki so posegali po medaljah a državnem nivoju, prav tako pa tudi odlične borce v mešanih borilnih veščinah (MMA), nosilce večjih medalj v slovenski ligi MMA.

Imam diplomo o usposobljenosti za strokovno delo v športu kot vaditelj boksa prve stopnje in certifikat master clas Fedor Emelianenko za poučevanje njegove tehnike v mešanih borilnih veščinah.
Nina

Nina

Želja po delu z ljudmi in pomoči drugim me je vodila na srednjo zdravstveno šolo vse do študija zdravstvene nege. Po napornih dnevih na faksu in praksi sem sprostitev našla v fitnesu, saj se zavedam da je dobra fizična pripravljenost eden izmed pomembnih dejavnikov pri premagovanju stresa.

Tekom odraščanja sem se ukvarjala z raznimi športi od treniranja atletike in gimnastike do namiznega tenisa in nazadnje tudi plesa (hip-hop, standardni in latinsko-ameriških plesov).

Svoje popoldneve med študijem sem zapolnila s pomočjo Katarini v trgovini na Ravnah, kjer se mi je svet fitnesa, prehranskih dodatkov in zdrave prehrane še bolj približal. Vse skozi sem občudovala delo in trud, ki ga v svoj posel vlagata Katarina in Rok, hkrati pa srkala vso znanje in nasvete, ki jih predajata. Sedaj pa jima s svojim znanjem in željo po delu v fitnesu tudi priskočim na pomoč pri treningih in delu s strankami.

Preverite vadbe in treninge,

ki vam jih naši trenerji ponujajo!